VIP Shpija – Reality Show

VIP Shpija – Reality Show i ri me banore te famshem

Posted on: February 25, 2010


VIP Shpija Reality Show

Para pak ditesh gjate transmetimit LIVE ne RTV21 u lajmerua se do te filloj nje reality show i ri, me ndryshe nga ata qe jemi mesuar te shohim ku banoret nuk do te jene persona te thjeshte por do te jene persona te famshem, VIP-a te jetes publike per te cilet cdo person digjet ti shoh online.

Interesant do te jete fakti se tashti VIP-at tane nuk do te jene vetem disa caste live apo para TV por do te jene 24 ore para kamerave dhe cdo fjale, cdo gjest, cdo shprehje do te jete e shikueshme per shikuesit.

Ky presion i madh, natyrisht se edhe do te sjelle edhe “te papritura” te ndryshme, dhe ata qe i mendojm ne, jemi te sigurte se pas futjes ne VIP Shpija nuk do te jene te njejte.

Megjithate eshte ende heret te parashikojm, mirpo cfare mendoni ju per VIP Shpija. Do te kete sukses? Si do te zhvillohet? Presim komentet tuaja.

1 Response to "VIP Shpija – Reality Show i ri me banore te famshem"

[…] VIP Shpija; Reality Show i ri me banore te famshem Tagged: fakti, reality show […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Cicerimat e fundit

%d bloggers like this: