VIP Shpija – Reality Show

Nora Istrefi dhe Robert Berisha ne nje shtrat?

Posted on: February 26, 2010


Nora Istrefi dhe Robert Berisha

Ne nje lajm me heret ju lajmeruam se disa nga personat qe besohet se do te jene pjese e VIP Shpijes se Kosoves do te jete pikerisht edhe cifti i famshem shqiptare, ende i pakurorezuar por qe ka nje histori dashurie te mirfillte, pra, cifti Nora Istrefi dhe Robert Berisha.

Te kontaktuar nga K-Production ata supozohet se e kan pranuar ftesen qe te jene pjese e ketij reality show, fakt ky qe zgjon kurreshtjen dhe dilemen per nje gje tjeter tek te gjithe shikuesit kosovare. A do te bashkjetojn edhe brenda VIP Shpijes ashtu siq bashkjetojn edhe jashte saj?

Nora Istrefi koheve te fundit ka qene pak me e terhequr nga muzika aktive dhe ka qene pjesmarrese neper shume koncerte, te cilave diteve te fundit po ju jep fund sepse do te mbyllet brenda shpijes per nje kohe te gjate.

Cfare mendoni ju? Do te bashkjetojn edhe brenda VIP Shpijas cifti Nora dhe Roberti kur dime se jashte Nora ende e mohon faktin se ata bashkjetojn!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Cicerimat e fundit

%d bloggers like this: