VIP Shpija – Reality Show

Organizimi rreth VIP Shpijes

Posted on: February 26, 2010


VIP Shpija Reality Show

Rreth VIP Shpijes po behet shume zhurme. Arsyet jane te shumta. Nje gje e tille ende nuk eshte zhvilluar ne trojet shqiptare dhe nuk dihet se a do te kete sukses apo jo! Megjithate ne mund te mburremi, pasiqe edhe reality show Shpija ishte diqka e re per publikun kosovare, pasiqe ne shqiperi kishe kohe qe zhvillohet Big Brother.

A do te kete sukses? Kush do te marre pjese? Pse ky nuk morri pjese? Si u ftuan VIP-at tane? Cilet jane ata? Nga cilat vende vijne? – jane vetem disa nga pyetjet me te shpeshta qe publiku kosovare i ben ne drejtim te VIP Shpijes.

Per gazeten Panorama Plus drejtuesist njekohesisht edhe zhvilluesit e VIP Shpija Reality Show kane deklaruar se ky reality show do te realizohet nga K-Production ne bashkpunim me RTV21.

Ata thane se ftesen per te marre pjese ne reality show VIP Shpija ia kane derguar te gjithe VIP-ave shqiptare. Disa nga ata e kane mirpritur kete iniciative dhe e kane pranuar ftesen qe te jene pjese e ketij reality show kurse disa nga  te tjere kane thene shkurt JO.

Emrat e personave qe kane pranuar dhe qe nuk kan pranuar te behen pjese e VIP Shpija Reality Show nuk jane bere publik, sepse sipas drejtuesve “ende eshte duke u bere pune ne kete drejtim”.

Megjithate sipas disa burimeve te brendshme, disa nga personat qe do te marrin pjese ne VIP Shpija jane; Stupcat, Big Mama, Robert Berisha dhe Nora Istrefi, Labinot Gashi – Labi, Meda, Soni dhe Elvana Gjata.

Ke tjeter do te deshironit ta shihnit ne VIP Shpija Reality Show?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Cicerimat e fundit

%d bloggers like this: