VIP Shpija – Reality Show

Meda pjese e VIP Shpija

Posted on: February 28, 2010


Meda ne VIP Shpija

Kengetari qe ka fituar me se shumti para nga muzika qe ka kultiuvuar dhe albumet qe ka shitur, Meda, ka pranuar te jete pjese e VIP Shpija.

Kengetari te cilin ska kosovare qe nuk e njeh, eshte i martuar dhe cdo vit na sjell mega hite. Megjithate shkelqimi i tij ka filluar te bij vitet e fundit. Arsyeja per te cilen ne mund te supozojm se pse ka pranuar te behet pjese e VIP Shpija-s eshte qe te rikthej shkelqimin qe dikur ka pasur ky kengetar.

Meda konsiderohet si nje kengetar tallava, edhe pse ai vet thote se kultivone muzike popullore. Fitimet me te medha i merr nga diaspora shqiptare, tek te cilet mban mbremje pothuajse cdo vikend.

Veren e fundit, ai edhe publikoi albumin e ri, tek i cili pos bashkpunimit me Tunen dhe Getin, nuk kishte kenge te tjera shume “cilesore”.

VIP Shpija eshte shpresa qe ai e kerkon, per ta rikthyer shkelqimin e vet qe ai dikur kishte dhe qe vazhdon ta kete mirpo me te vogel.

Cka mendoni ju? Do te jete apo jo Meda pjese e VIP Shpija-s? A do te kete sukses atje?

1 Response to "Meda pjese e VIP Shpija"

mir valla shum

Leave a Reply to essi Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Cicerimat e fundit

%d bloggers like this: