VIP Shpija – Reality Show

Kush dëshironi të jetë brenda VIP Shpija-s?

Posted on: March 1, 2010


Koheve te fundin kane qarkulluar shume emra te cilet kinse do te marrin pjese ne VIP Shpija! 5 tashme jane vertetuar, kane mbetur dhe shume te tjere. Kush deshironi te jete banor i VIP Shpija-s?

8 Responses to "Kush dëshironi të jetë brenda VIP Shpija-s?"

un deshiroj te jem anetare e vip shpija per bamiresi

oo qa po lyp oj kurv aty per kara

me ma lipi mu hahahah e met hyp permia hahahahh

un deshiroj te jem antere e vip shpiuja se kam deshir ti japim per bamirsi

un kam deshir te futet genta ne vip shpija se esht ma e miraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shpresoj se deshira ime plotesohet

BUBULINA KRASNIQI

une kam deshir qe ne vip shpija te jet hashim thaqi fatmir sejdiu e ramush haradinaj pikengtarve mahmut ferati heheh ajgare net jet kushdo te jet

une deshiraj te hy ne shpijen e kosoves

Leave a Reply to sebiat Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Cicerimat e fundit

%d bloggers like this: