VIP Shpija – Reality Show

Arsyet qe e shtyne Agim Gergurin te futet ne VIP Shpija

Posted on: March 10, 2010


Agim Gerguri ne VIP Shpija

Muaji prill do të mbledhë në një shtëpi të vetme disa nga fytyrat e njohura të artit kosovar.

Të izoluar për një muaj duke ndarë mes veti momentet e mira dhe të këqija, ata theksojnë se do të “luajnë” për një arsye të vetme, që përmblidhet me një fjalë-humanizëm.
Paratë e grumbulluara nga ky shou do të shkojnë në një familje skamnore.

“Është humanitare kjo iniciativë, e normal qe nuk refuzohet një gjë e tillë”, ka thënë për Infopress vokalisti i grupit “Fisnikët”, Agim Gërguri.

Ndërsa Gërguri ka thënë se arsyeja e dytë e pjesëmarrjes në këtë spektakël janë edhe njerëzit e zgjedhur që do të marrin pjesë në këtë lojë, e cila ne fund do të sjellë një ndihmë për një familje nevojtare. /Telegrafi/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Cicerimat e fundit

%d bloggers like this: