VIP Shpija – Reality Show

Meda nuk do te jete banor i VIP Shpija Reality Show

Posted on: March 24, 2010


Meda zhgenjen adhuruesit, nuk pranon ftesen te futet ne VIP Shpija Reality Show.

Meda, Tuna dhe Geti

Kengetari i shumekerkuar kosovare, Meda, ne nje prononcim per media ka deklaruar se nuk do te mund te jete pjese e VIP Shpija pershkak te angazhimeve te shumta.

Ai thote: “Per shkak te angazhimeve te shumta, kontratave dhe marrveshjeve te ndryshme qe kam te kontraktuara qe me pare per muajin prill, jam detyruar qe te mos pranoj ftesen qe te futem brenda kesaj shtepie.”

“Me vjen mire qe nje gje e tille po organizohet ne kosove, nuk besoj qe per asnje VIP kosovare te jete problem te futet brenda per nje muaj, qe ti ndihmoj nje familje. Do te deshiroja te isha pjese e ketij show mirpo deshira dhe mundesia jane dy gjera abstrakte njera me tjetren”.

Si e komentoni ju kete lajm? Beri apo nuk beri mire Meda qe nuk u fut brenda VIP Shpijas? A fshihet ndonje arsye tjeter qe e ka shtyre Meden te mos futet ne kete reality show?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Cicerimat e fundit

%d bloggers like this: