VIP Shpija – Reality Show

Sot fillon VIP Shpija Reality Show

Posted on: April 1, 2010


Vizitore te nderuar te faqes sone. Pritjeve tona u erdhi fundi, sot me daten 1 prill do te filloj VIP Shpija Reality Show. Ky reality show premton spektakel, te papritura, skandale dhe ndoshta (edhe pse mundesit jane te vogla) ndonje dashuri te vockel per te cilat ne digjemi te degjojme/shohim.

5 banoret e pare tashme jane bere publik, kane mbetur dhe te tjeret, emrat e te cileve do te publikohen sonte gjate emisionit te sontem. Por nuk do te ju lodhim me info te cilat tashme i keni degjuar.

Reality Show do te filloj ne ora 20:00 ne RTV 21. Pas fillimit te tij, reality show do te mund ta ndiqni live tek ne duke klikuar ketu.

Per fund, cka mendoni ju? Folni shlir, cka mendoni ju dhe jo cka mendojn tjert? Kush po thuni qe kan me kan banort e tjere? A ka me pas hiq sukses a kan me na marr ftyren?

Per te komentuar klikoni ketu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Cicerimat e fundit

%d bloggers like this: