VIP Shpija – Reality Show

Banorët/Pjesmarrësit

Në këtë faqe do të keni mundësi të gjeni emrat e konfirmuar të atyre që do të marrin pjesë 100% dhe të atyre që mendohet se do të marrin pjesë.

  1. Stupcat (Vedati, Mensuri, Osmani)
  2. Big Mama
  3. Agim Gërguri (Fisnikët)
  4. Bertan Asllani
  5. Fatos Kryeziu (Kafeneja Jone – Koka)

Kush mendoni ju se do të marr pjesë në VIP Shpija e Kosoves?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Cicerimat e fundit

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Advertisements
%d bloggers like this: